Free: Niedoodle Series

Feel free to Grab...
= for followers only =
Simply choose > right click > save

**This post is regularly updated. The latest doodles will be added accordingly.

Don't forget to leave your comment ya!!! Happy blogging and Happy Stamping!


Princess

Special










Pets

Kitty


Ketot
ComotHammot


Mimot


Pijot



Ninot



Nina




20 comments:

  1. waahhh comel la..ni lukis guna software or pen?smartlahhh :)

    ReplyDelete
  2. Ninie guna pen, pastu scan...edit photoshop...sape2 bleh wat. Nati nie wat special utk Sutera sbb jd follower ke-200. Lucky number la tuww...

    ReplyDelete
  3. comey nye lah...kalo phat buat x tau jadi mende ;-)

    ReplyDelete
  4. comelnyaaa....nanak jugakkk , hehe :D

    ReplyDelete
  5. banyak nye . nice laa . thanx ninie :)

    ReplyDelete
  6. wah shomelnya doodle depa . nanak 1 boleh dak ? ngee~ kami mai sini sambil follow :)

    ReplyDelete
  7. Ninie.. terima kasih ya, semua doodles yang ada somel2..

    ReplyDelete
  8. ala.nk jugek..huhuuu..

    da follow kamo! ;) 326~

    ReplyDelete
  9. pandai2 anak2 muda sekarang ni & creatif pula tu
    hai rugi betul la dah jadi season ni,,,,tak tau nak buat benda2 canggil...hehehe nnti hantar anak la
    pi kursus buat benda canggih ni!!!!!:)

    ReplyDelete
  10. memang sangat comel..ajarlah caner nak buat ni...

    ReplyDelete
  11. comel je semua:)hehe

    kreatif la...kalo yath lukis sendirik kat kertas..x tau jadi ape..haha

    ReplyDelete
  12. comelnye doodle ninie semue ni,nak satu boleh tak,ehehe...kalau xsudi xape...wina tahu ninie mesti tengah busy sekarang ni kan...al-maklumlah mesti ramai lagi yang nak doodle ninie kan...ehehe

    p/s:i want to doodle ninie C:

    ReplyDelete
  13. siyes sweet2 jep dudel tu sume..nak2....dudel kitty tuh!nak juga~hahaha....chumel!!!!

    ReplyDelete
  14. saya baru follow blog ini..tertarik dengan doodle yang dihasilkan..sangat comel..saya ambil yang princess tu..tq..:)

    ReplyDelete
  15. comel lar doodle nie's.. aien nak gak satu..

    ReplyDelete
  16. Wahh...semua doodle sis comel2 sangat....geram tengok...hihi...

    ReplyDelete